20.02.21

Крістіночко, з днем народження !!!

 21.02.21





Вітаємо з днем народження
 нашу милу і чарівну однокласницю Крістіночку Драган!


Дорога наша Крістінко!

Сьогодні чудове свято – твій день народження! Вітаємо тебе і бажаємо від щирого серця тобі радості, сміху, щастя, ніжності, дружби… всього-всього найкращого! 

Таку прекрасну  і чарівну дівчину вітати приємно і легко. Нехай птах щастя регулярно прилітає у  твій дім, фея добра, успіху стане твоєю подругою,  а всього іншого ти досягнеш сама, адже ти в нас велика розумниця! 


                                                          





Крістіночко, ти  завжди з посмішкою йдеш по життю і змушуєш позитивно дивитися на речі, що оточують. У день твого свята хочеться побажати завжди залишатися такою ж життєлюбною,милою, ніжною, доброю, чарівною. Бажаємо,щоб нещастя не стосувалися, щоб обійшли стороною біди, щоб по життю йшла з перемогою. Крістіночко,  ми вітаємо тебе душевно і всім серцем! Будь завжди такою красивою, щасливою і неповторною!



Мила наша Крістінко!  Бажаємо від щирого серця, щоб радість з обличчя ніколи не сходила! ! Сьогодні твої іменини, і в цей день бажаємо  світлого настрою. Нехай  ангел-охоронець завжди буде з тобою і не покидає ні на секунду. Бажаємо, щоб удача посміхалась і щоб завжди була щаслива душа!

 

Крістіно! Ти вір в життя і будь собою.

Хай час летить собі, а ти,

Як сонце ранньою весною,

Цвіти проміння золотим.

І хай в очах твоїх відкритих

Нестримна молодість буя,

І хай несе тебе по світу


Життя бурхлива течія.


І завжди ангел-хоронитель


Тебе боронить від біди,


Ти просто вмій життю радіти


Й по ньому з усмішкою йди!








   







Немає коментарів:

Дописати коментар