18.02.21

Данічко, з днем народження тебе! 19.02 2021 рік

 

               
Щиро вітаємо нашого Данічку, дорогого однокласника, з днем народження! 

ДАНІЧКО!

Ось і настав головний для тебе день у році – день твого народження. Як би ти до нього не готувався, він чомусь завжди приходить несподівано, і це здорово: сюрпризи починаються! Буде безліч поздоровлень, теплих слів, позитивних емоцій.

Дорогий наш Данічко!!!

 Ми всі від щирого серця вітаємо тебе з цим чудовим і радісним днем. Бажаємо тобі доброї віри в себей  оптимістичних сил, неймовірно міцного здоров’я і бадьорості тіла, веселощів душі і великих успіхів на шляху, щирої любові і безсумнівного щастя.

Даню! У цей святковий день хочеться побажати тобі здійснення всіх заповітних бажань. І щоб не тільки в день народження, а і в будь- який інший день доля дарувала тобі щасливі моменти. Нехай поруч з тобою йдуть по життю тільки надійні і добрі люди, які будуть поважати і любити тебе. Будь щасливий по-справжньому, і не забувай ділитися щастям з близькими людьми!

А ще бажаємо, щоб удача і успіх завжди крокували з тобою нога в ногу, щоб відбувались приголомшливі події,щоб кожен день починався з відмінного настрою та подарував безліч позитивних вражень!



Хочемо  побажати, щоб все в житті було геніально і просто, щоб кожна ідея і прагнення приносили плоди успіху, щоб в тебе завжди була велика сила і енергія, щоб тобою правили любов і щирість душі.
Вітаємо Данила щиро!
Бажаємо добра і миру!
Світанків сонячних, привітних,
А днів прекрасних, теплих, світлих.

Ночей спокійних, не тривожних,
А щастя стільки, скільки хочеш!
Здоров'я вдосталь і без ліку,
Добра справжнього довіку!


Нехай у день твого святого,
Ангел сил додасть до всього,
Щоб життя не було сірим,
Хай додасть наснаги й віри.

Перемог на кожнім кроці,
Досягати без вагання,
З днем народження, Даню,
Прийми ці наші вітання!










Немає коментарів:

Дописати коментар