14.02.21

З днем народження , НАСТЕНЬКО!!!

15.02 2021 рік



Вітаємо з днем народження нашу дорогу однокласницю Тараненко Анастасію!






З днем народження тебе, 

наша дорога Анастасієчко

Бажаємо  тобі чудових моментів і солодких митей життя, світлої удачі та красивої мрії, високих прагнень і безперечних успіхів! Бажаємо завжди світлих днів, наповнених яскравим сонцем, теплим вітром і звуками, що радують серце. Нехай твоя природна інтуїція завжди веде тебе правильною дорогою. Залишайся завжди такою ж зворушливою, ніжною, мрійливої та прекрасною. З днем народження!

                                             


Дорога Насте, ми, твої однокласники, вітаємо тебе з іменинами! Хочемо побажати тобі завжди залишатися такою ж чарівною, якою ми тебе знаємо! Завжди залишайся такою ж прекрасною, милою і ніжною, доброю і чуйною. Нехай тобі посміхається життя яскравими фарбами та завжди супроводжує зірка натхнення!




Настенько! Зі святом тебе! Сподіваємося, що в тебе гарний настрій? Посміхнися! Нехай це буде твоєю звичкою. Бажаємо тобі, Настенько, величезного щастя! Бажаємо, щоб казка тихо прокралася у твоє життя і наповнила її яскравістю, чарами, чудесами та великими радощами. Бажаємо, щоб на твоєму шляху ти зустрічала тільки позитивних персонажів своєї казки і кожен день могла здійснити одне важливе для себе бажання. Нехай не залишиться ні однієї не виконаної мрії!





 Нехай тобі в подарунок, Насте,

Життя принесе велике щастя,

Нехай кожен день твій стане краще І

 Ангел не залиша напризволяще,

А кожен наступний рік

Приніс, щоб радощів потік.

 Нехай у домі буде в тебе затишок

І щастя життя дає надлишок.

Тобі від усієї душі добра бажаємо,

 І з днем народження, Насте, вітаємо!











Немає коментарів:

Дописати коментар