03.02.21

З днем народження, Ромочко!

 04.02.21.

                                                                       

                             Вітаємо щиро з днем народження нашого дорогого однокласника Цоя Романа! 


З днем народження тебе, Ромочко! Сьогодні у твою адресу хочеться сказати дуже багато теплих- теплих  слів! Нехай життя підносить тобі тільки хороше: везіння, виконання бажань, високі злети! Роман – значить міцний. Бажаємо тобі міцного здоров’я, міцної дружби, міцних взаємин! Нехай твоє життя буде захоплюючим і довгим романом, в який багатьом захочеться потрапити разом з тобою. Вітаємо тебе, Ромочко!



Вітаємо нашого дорогого Романа! Нехай і далі триває твій роман з життям, повний любові, незвичайних відкриттів і дивовижних зустрічей. Нехай ім'я твоє "мужній, сильний" допоможе тобі в цьому. Будь щасливий!
Нехай кожен день, починаючи з сьогоднішнього Дня Ангела, життя розгортає перед тобою, Романе, щасливу доріжку, по якій ти з тріумфом будеш рухатися прямо до своєї мети. Іди по ній з гордістю та впевненістю під спалахи успіху і музику щастя, тримаючи за руку удачу. З днем народження!!!


Дорогий наш Ромо! Бажаємо тобі завжди залишатися таким же прекрасним, дотепним, винахідливим, цікавим і привабливим!  Ніколи не втрачати свого оптимізму і спраги до життя. Завжди гордо йти вибраною дорогою, міцно тримати своє слово! Домагатися намічених цілей і вміти цінувати кожен подарований тобі день. З днем народження!



Романе, ти в нас боєць
І в роботі молодець!
Люблять всі тебе дівчата,
Липнуть всі, немов ти м’ята,
Ти в нас гордий, не здаєшся,
На любов не піддаєшся!
Хай завжди тобі везе,
І в житті буде все!

















Немає коментарів:

Дописати коментар