16.03.21

З днем народження, Максимку!

 17.03. 21р.

 


Щиро вітаємо з днем народження нашого дорогого однокласника 
Максима Фортинського!


                                                                                                                                                                                                                        

  У нашого Максима сьогодні день народження!  

 Максимко, вітаємо тебе з днем народження! Нехай твоє життя буде сповнене приємних подій, радості, посмішок і приємних вражень!  Нехай будь-які справи ладяться і йдуть у тебе з незвичайною легкістю і простотою. Сьогодні, у цей гарний та приємний день, дозволь тобі побажати знань, умінь, цілеспрямованості, віри у свої сили! І ти обов’язково досягнеш мети!

Посміхайся при будь-яких неочікуваних ситуаціях і перешкодах ! Зі святом!!!


Максимко! Зі святом !!! У тобі є щирість,  амбітність і цілеспрямованість. Ти кмітливий, працьовитий і веселий. Ми щиро хочемо побажати тобі зберегти ці якості! Сьогодні ми, твої однокласники, хочемо  побажати тобі добра, успіху,  душевного комфорту. Максиме, будь собою -і все неодмінно вийде!

                                               

Дорогий наш Максимку! Нехай твоє життя буде світлим, як крило твого ангела! Нехай він захищає й оберігає тебе від усіх бід. Ти дуже хороша людина, спілкуванням з яким ми дорожимо! Ще хочеться побажати тобі міцного здоров’я, приємних сюрпризів і побільше позитиву!

                                                              


День іменин – чудове свято. Існує повір’я, що на небі в день, коли людина отримує ім’я, загоряється зірка на честь цієї події  і світить йому все життя. Так нехай же світло, випромінюване цією зіркою, висвітлює весь твій життєвий шлях  і не дасть тобі, Максимко, звернути з нього! З днем народження тебе!!!




Дорогий Максиме,  вітаємо тебе і від душі бажаємо жити з максимальним ентузіазмом і з максимум можливостей реалізовувати свої мрії. Щастя тобі, Максимко, здоров’я, удачі, міцних сил і вірної дружби. І нехай доля завжди буде до тебе прихильна! З днем народження!







Немає коментарів:

Дописати коментар