25.05.21

З днем народження, Вікусю)))

 26.05.21 рік



Щиро вітаємо з днем  народження нашу дорогу однокласницю 

Луцаєвську Вікторію!

Мила наша Вікторіє! Тепло й щиро вітаємо тебе з днем народження! Хай у день народження доля піднесе тобі чарівний подарунок і огорне любов’ю близьких і рідних. Нехай на твоєму життєвому шляху зустрічаються лише позитивні герої, а щасливих моментів буде якомога більше. А ще у твій день народження  бажаємо тобі, щоб кожен ранковий схід сонця приносив тобі ще одне сповнене бажання! Нехай бажання ніколи не закінчуються, а стають більш значущими і важливими! З днем народження!

Дорога Вікторіє, вітаємо тебе з таким чудовим подією — днем твого народження! Бажаємо, щоб твоє переможне ім’я завжди допомагало тобі підкорювати вершини успіху! Хочемо побажати, щоб на твоєму обличчі завжди сяяла добра усмішка, щоб у житті твоїм було щастя і благополуччя, щоб тебе надихала любов і надія. Нехай усе, про що ти мрієш, збувається. Бажаємо тобі від усього серця яскравого сонця у вікні вранці, світлих думок та добрих справ! 

Вікусю, ти, як сонячний промінчик, світла, ніжна,тендітна! Нехай твій день народження буде наповнений приємними сюрпризами, а повсякденні чудеса дарують позитив і натхнення, наповнюючи серце радістю. Бажаємо, щоб життя завжди балувало тебе, а всі твої мрії миттєво виконувалися)))




З днем народження, Вікусю! І нехай твоє життя

 стане схожою на

 зв’язку чудових, барвистих повітряних кульок

 різних кольорів:

 любові, насолоди, посмішок, звершень, які

 піднімуть тебе до

 вершин успіху і ще вище — до небес щастя!

 Від душі бажаємо

 щастя без меж, усмішок найщиріших,

 щоденного натхнення і

 захоплення. Чудова, цікава, красива,

 талановита, чарівна,

 чудова, красива, яскрава — усе це про тебе і ми

 бажаємо завжди

 залишатися такою неперевершеною!

 З днем народження!!!

 










Немає коментарів:

Дописати коментар