08.05.21

З днем народження, Нікіто!

 09.05.21. 

Сьогодні ми вітаємо нашого дорогого однокласника Нікіту Сідловського
з ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!


Вітаємо тебе тепло і щиро, Нікіточко! 
Бажаємо, щоб у твоєму житті було якомога більше сонячних моментів! Безхмарного неба над головою, приємних сюрпризів і цікавих занять! Нехай кожен день приносить радість і задоволення! Щастя тобі, здоров’я та звершення всіх запланованих справ! 

Дорогий наш Нікіто!
Бажаємо бути людиною удачі і везіння, особистістю великих успіхів і знатних справ. Нікітка! Нехай будь-яка твоя дорога веде тебе до щастя і реалізації мрії, нехай поряд завжди будуть улюблені люди.
 Нехай ніщо в цьому житті тебе не затьмарює, хай буде веселим настрій і твердим характер. Бажаємо благополуччя, достатку, яскравих життєвих вражень, везіння і великої удачі.

Нікіто,  хочемо побажати бути казково багатим у цьому житті, мати добрих друзів і люблячих близьких, прагнути до успіху і залишатися завжди доброю і чуйною людиною! 



Нехай кожен твій день, Нікіто, приносить гарні новини. Нехай дорогі тобі люди завжди будуть щасливі! Вдало втілюй усе те, що бажаєш, ніколи не збивайся з дороги! Ніколи не спиняйся! Нехай з тобою завжди буде удача, підтримка і віра в себе. Успіхів, радості, везіння тобі!


З днем народження!!! Бажаємо йти своєю стежинкою легко, упевнено та сміливо. Хай попереду буде багато цікавих ідей, людей та місць. Нехай плани стануть реальністю, а мрії втіляться у життя.Хай у тебе буде дуже багато доброго, веселого і щасливого в житті!Злетів тобі та перемог! 



Наш Нікітка дорогенький,
Будь завжди ти здоровенький.
Будь веселим, будь щасливим,
Також — добрим і кмітливим.

Хай життя буде цікавим,
Неймовірним та яскравим.
Хай збуваються надії,
Хай здійсняться твої мрії.







Немає коментарів:

Дописати коментар