01.05.21

Вітаємо з днем народження Іллюшу Сокирського!

 02.05.21.


Сьогодні ми щиро вітаємо з днем народження нашого дорогого однокласника, доброго і розумного, привітного і чуйного, уважного і щирого, Іллюшу Сокирського! 


У цей святковий день ми, Іллюшо, хочемо побажати тобі оптимізму! Бажаємо, щоб ти завжди залишався таким же добрим, надійним, вірним у кожній справі і йшов завжди до кінця! Бажаємо тобі підкорювати нові висоти! Нехай кожен день буде кращим і цікавішим за попередній! Нехай збуваються всі мрії і не тільки в день народження!

З Днем Ангела тебе, Іллюшо! Прийми від нас привітання з іменинами. Ми хочемо побажати тобі богатирського здоров’я, як у твого билинного тезки, щастя і радості. Бажаємо тобі життя солодкого, як мед, безтурботного, як недільний ранок, дивовижного і прекрасного, як далекі зірки!  

 

А ще від душі хочемо  побажати тобі веселих мандрів по світу і великих подорожей за маршрутами щастя. Бажаємо тобі істинної відваги серця і величезних перемог на твоєму віку.

Дорогий Іллюшенько, нехай життя твоє буде радісним та красивим, нехай у справах твоїх тебе чекає успіх, нехай здоров’я міцніє і з кожним днем оновлюються сили, будь щасливим, задоволеним і улюбленим для всіх!



Хай тобі у всьому щастить, Іллюшко, нехай кожен день життя буде дивовижним і прекрасним!!! Бажаємо тільки позитивних моментів, відмінного здоров’я та великого успіху!!!



Немає коментарів:

Дописати коментар