01.06.21

З днем народження,Лєрочко!

 01.06.21 р.


Щиро й тепло вітаємо нашу милу та дорогу однокласницю
Лєрочку Шитєву з днем народження!!!




Мила і чудова наша Лєрочко! Вітаємо тебе з

 днем народження! Хочемо побажати ясного

 неба і яскравого сонця, атмосфери щастя і

 любові, квітучої краси і щирої доброти

, неймовірної удачі і постійного везіння.

 Нехай

 кожен день приносить щось нове і хороше,

 нехай ніякі  хмари не закривають собою

 світле

 небо твого щастя. З днем народження!!!






Валеріє, сьогодні ми від душі бажаємо тобі завжди залишатися особливою і дивовижною, літати вільним птахом і грітися в променях щастя. Лєрочко, нехай яскравими огоньками радості і надії горить твоя душа, нехай відбиває ритм натхнення твоє сердечко. З твоїм днем, чарівна Лєрочко. Щиро бажаємо тобі відшукати свій стимул, у кожному рутинному дні знаходити щось нове, дивне, яскраве та неймовірне. З днем народження!!! 



Леро, Лєрочко! Рідко зустрінеш людину, в якій присутні тільки кращі якості — доброта, чесність, вихованість, краса, розум… Цей список можна продовжувати до нескінченності. Ми щасливі від усвідомлення того, що ти в нас є! Ти достойна найкращих і відданих друзів, щирих шанувальників, великих успіхів на життєвому шляху. Нехай доля береже тебе, дарує все це, не вимагаючи нічого натомість. З днем народження!

 



Лєрочко! У твій день народження сонце світить по-особливому тепло. Місяць сяє яскравим світлом. А зірки на небі падають – тільки встигай загадувати бажання. Це все відбувається завдяки тому, що небо знає: у цей день народилася ти, наша дорога однокласниця. Лєрочко, насолоджуйся кожен прожитим днем, з легкістю досягай бажаних цілей, втілюй свої потаємні мрії, завжди будь у піднесеному настрої і прагни тільки вгору. Нехай удача не покидає тебе ні на хвилину, а везіння переслідує в починаннях. З днем народження, Валеріє! Вітаємо тебе від усієї душі)))






Валерія непередбачувана і  ніжна,
Насторожена і уважна,
Не перед кожним розкриється вона,
Чутлива і приваблива.

Бажаємо тобі енергії літа,
Щоб здійснилися твої мрії,
Дружби справжньою і участі,
Радості, любові, удачі, щастя!










Немає коментарів:

Дописати коментар