20.06.21

З днем народження, Олексію!

 21. 06. 2021 р.




                     

                     Щиро вітаємо з днем народження 

нашого дорогого однокласника 

Змеула Олексія!!!

Іменинника Олексія сердечно вітаємо з днем народження! Бажаємо тобі добра й мудрості, здоров’я й удачі! Хочемо, щоб усі твої мрії ставали реальністю! У перекладі з давньогрецької Олексій — це захисник. Бажаємо тобі в житті стати опорою і захистом для всіх для тебе дорогих людей! 

З днем народження!



Олексію! Сьогодні твій день народження, який бажаємо гарно відсвяткувати. А також хочемо побажати кілограм позитиву, 10 кіло — удачі, центнер — щастя і тонни  здоров'я! 

Льошо! Хочеться побажати тобі, щоб твій ангел-охоронець ніколи не залишав тебе, завжди направляв на правильний шлях. Нехай у житті тобі скрізь буде світити зелене світло, а червоне спалахуватиме лише для того, щоб вчасно попередити тебе. І нехай життєва дорога буде без жодної ями! 

З днем народження!


У сьогоднішнє свято  ми побажаємо  тобі, Олексію, щоб ти завжди йшов до переможного кінця і ніколи не зупинявся на пів дорозі! Успіхів тобі і щастя! Нехай доля буде до тебе прихильною і не прискіпливої! Щиро бажаємо тобі, Олексію, вдалого дня народження, нехай у твоєму житті завжди будуть тільки злети і ніяких падінь. А навіть якщо доведеться зупинитися, нехай це буде просто перепочинок! Успіхів та удачі!

 З днем народження!








Немає коментарів:

Дописати коментар