23.10.19

Майстер - клас від наших хлопчиків!








Новоукраїнський скейт-парк – це спеціалізований спортивний майданчик, обладнаний необхідним спорядженням та призначений для катання на роликах, скейтбордах та велосипедах, досить популярних у середовищі активної молоді, особливо хлопчиків нашого класу: Островського Максима, Сідловського Нікіти, Тотка Кіріла, Остапенка Євгена, Цоя Романа.















  Сучасні підлітки часто віддають перевагу саме екстремальним видам спорту, серед яких і скейтбординг, велоекстрим та катання на роликах. Охочих позайматися екстримом  вистачає, а от зустріти ми їх можемо будь-де, бо відточувати трюки вони раніше були змушені на дорогах, площах, сходових перилах будівель, тобто в зовсім не призначених для цього місцях. На даний час  у нашому місті є спеціальне місце  для занять скейтбордингом , тому тепер наші  віртуози вдосконалюють свою майстерність саме на спортивному майданчику.

 Сьогодні наші хлопчики провели майстер - клас. Вони продемонстрували свої неабиякі здібності, навчали дівчаток певним "секретам" , підтримували  нас під час перших спроб. А ми переконалися, що наші хлопчики найкращі, вони  просто суперові!!! Ми гордимося вами!!! Дякуємо Максимові, Нікіті,Кірілу, Євгенові то Роману!!! ВИ КЛАСНЮЧІ!!!Ми вас любимо!!! Дякуємо за гарно проведений час і неймовірні враження! Бажаємо вам успіхів! Як ви нас навчали: " Катайтеся, але не ламайтеся!"





































































































Немає коментарів:

Дописати коментар