28.08.20

Оголошення



                                  Добрий день, шановні батьки, дорогі діти!            
 Першого вересня всі діти  йдуть до школи. Початок першого уроку  о 09.00. Збираються дітки на 08.20 у парку біля бібліотеки, щоб зробити завдання для активностей. На подвір'я школи йдемо на 08.45. До 08.55. учні 5-8 класів не заходять до школи. Такі вимоги МОЗ. Рухаємося маршрутом 2. Класний керівник показує маршрут руху свого класу по школі.
  Перший дзвоник  буде в новому форматі,  лише невеличке свято з дотриманням усіх  заходів безпеки для 1  та 11 класів. Для інших учнів перші уроки проходитимуть у класах. У нашому класі з 9.00 до 09.45.  Потім ми беремо участь в активностях з 10. 00 до 11.30 з перервами.
 У школу заходять тільки учні, учителі та персонал школи. Вхід у школу батьків, бабусь, дідусів із початком навчального року суворо заборонено.
 Масками та іншими засобами дезінфекції дітей забезпечують батьки. Вхід без маски до школи заборонено. 
  Під час перерв усі учні 5  -11 класів повинні ходити в масках, на уроках маски  знімаємо. Зміна масок кожні три години. Якщо в дітей будуть маски багаторазового використання, то обов’язково мати герметичний пакетик (zip – пакет або папка на кнопці), один для використаної маски, інший для нової чи запасної. Для запасної одноразової маски також повинен бути пакетик. Для використаних одноразових масок у класі є контейнер для використаних масок.  Діти повинні мати одноразові рушники. 
 За умови поганого самопочуття учень повинен повідомити про свій стан здоров’я класного керівника або вчителя-предметника,  у якого урок.  
 Дома батьки вимірюють температуру щоденно. Обов'язково вимірюють температуру вранці . Дітей із ознаками респіраторних захворювань залишати вдома. 
 Якщо дитина якийсь час не відвідує школу, батьки обов’язково мають надати медичну довідку про те, що дитина здорова. 
 Пам’ятайте про власну персональну відповідальність за правдивість інформації про стан здоров’я дитини. 
Забезпечення питного режиму в школі не буде, тому кожен обов’язково  має при собі  пляшечку води. 
 Відповідальність за  збереження здоров’я дітей несуть батьки.
 Спосіб комунікації батьки кожного класу визначають спільно зі своїм класним керівником через групи вайбер та сторінку у  фейсбук.  
 У понеділок відбудеться педрада, під час якої ми отримаємо розклад уроків та розклад дзвінків. Я обов'язково перешлю нам у групи . Уся інформація від дирекції закладу буде передана в групу. Сподіваюся на розуміння та співпрацю.  Тільки спільними зусиллями ми збережемо здоров'я наших дітей. 
                                        З повагою - Лариса Віталіївна 


Немає коментарів:

Дописати коментар