31.05.20

Зі святом Останнього дзвоника!!!


Дорогі мої діти, шановні батьки! 
Ось і завітав до нашого шкільного життя останній дзвоник. Уперше ми святкуємо цю подію не в стінах нашого закладу, а вдома. 

Вітаю вас з останнім дзвоником! Нарешті дистанційне навчання залишилися позаду і лунає довгоочікуваний останній дзвоник. Нехай кінець такого важкого для нас навчального року додасть нам сили, натхнення, оптимізму, упевненості, бажання з новими силами повернутися у вересні до нашого затишного класу, який так сумував без вас, діти. Нехай літній відпочинок буде яскравим і найкрутішим, нехай дні щастя тягнуться так само довго, як увесь навчальний рік.

Любі діти!
Дякую вам за старанність та відповідальність, за виконані самостійні, практичні, контрольні роботи,за розв'язані задачі, створені проекти , намальовані контурні карти, за прочитані напам'ять вірші, за те, що ви завжди були на зв'язку, що сумували за школою.
Дякую вам за величезну працю під час дистанційоного навчання!!!


Шановні батьки!
Величезне Вам людське СПАСИБІ за співпрацю, за неоціненну допомогу в дистанційногму навчанні!
Ви, як завжди, у такий нелегкий час підставили своє надійне плече  і діткам, і вчителям, протянули руку допомоги, незважаючи на власні сімейні проблеми.
Дякую Вам, матусі, тата, бабусі, дідусі, за витривалість, креативність, життєстійкість, самовіданність під час дистанційного навчання, за невичерпну віру у вашу дитину, допомогу та підтримку. Дякую Вам за взаєморозуміння! ДЯКУЮ ВАМ ЗА ВАШУ ПРАЦЮ!!!
Від щирого серця бажаю Вам міцного здоров'я , сімейного тепла й затишку , щастя й благополуччя!!!














Немає коментарів:

Дописати коментар