12.06.18

День рибаків та русалок!




Сьогодні ми знову разом. На жаль, не всі мали змогу відпочити з нами , адже  гостюють у своїх бабусь. А ми, жалкуючи за ними, все - таки вибралися на природу. Як гарно, яка навкруги краса, яке  чисте повітря!!! Хлопчики та й дівчатка ловили рибу, а зловили Полінину кофту та рибинку,  збирали хмиз, досліджували місцевість, смакували шовковицею,проводили конкурси. Водяні ( Лєрочка, Лєрочка і Крістіночка) і польові ( Аліночка та Поліночка) русалки демонстрували костюми, зачіски своїх персонажів, хлопчики допомагали робити букети для іменинниці Лєрочки Шитєвої, проводили конкурс найбільшої водяної бризки.  А в цей час уже й зварилася уха ( СМАКОТА!), її готували  тато Кіріла Тотка та мама Лєри Шитєвої.

 Василь Костянтинович та Тетяна Олександрівна  запросили  до імпровізованого столу,а ми із задоволення їли юшку із  димком. Потім ходили до джерела, відпочивали, сміялися , раділи сонечку, водичці, зелу. А потім нас чекав сюрприз - морозиво та банани від Лєрочки!
Гарно відпочили, не хотіли залишати цей чудовий куточок. Гарненько все прибрали, забрали сміття, нагодувала приблудну собачку та втомлені , але щасливі поверталися додому.

































Немає коментарів:

Дописати коментар